nieuws

Febo en Texaco: snackwand langs A1 bij Amersfoort

Bedrijfsvoering 185

Febo heeft bij tankstation Texaco Neerduist aan de A1 bij Amersfoort een snackwand geopend. Passanten kunnen hier voortaan de bekende snacks van Febo uit de muur trekken, 24 uur per dag. De vakjes bevatten de rundvleeskroket, satékroket, speciaaltje, kaassouffle, frikandel, bami en de grillburger.

Febo en Texaco: snackwand langs A1 bij Amersfoort

Texaco en Febo zijn een pilot voor verdere samenwerking gestart. Als de pilot slaagt, wordt de Febo Express formule verder uitgerold op snelweg locaties van Texaco in Nederland. Het tankstation heeft een snackwand bestaande uit zes loketautomaten met achter de luikjes de rundvleeskroket, satékroket, speciaaltje, kaassoufflé, frikandel, bami en de grillburger.

De samenwerking tussen  de twee merken start maandag 25 september starten met een pilot bij Texaco Neerduist. De zogenaamde Express Formule wordt hier voor een periode van minimaal 6 maanden getest.

Snackmuur van Febo bij Texaco

Febo en Texaco starten gezamenlijk een pilot met een breed aanbod van verse snacks uit de beroemde snackmuur die 24 uur per dag geopend is. Tijdens de proefperiode zal het snackassortiment uit de beroemde automaat getest worden om te bepalen welke snacks het beste aanslaan bij het bezoekende publiek.

‘Een ideale locatie waar dagelijks vele reizigers voorbij komen die even snel een snack willen halen. Door toevoeging van Febo snacks biedt Texaco voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een smaakvol aanbod aan waarbij gemak centraal staat’, volgens Joris Janvier, Commercial Manager EFR Group.

De samenwerking met Texaco sluit volledig aan bij de missie van Febo; ‘Wij willen het beste banket voor iedereen bereikbaar maken. Vorig jaar voorzagen we varend publiek in Amsterdam van kroketten met de Drijf In, een drijvende automatiek aan de gracht. We openden afgelopen jaar ook twee  Drive vestigingen. De pilot met Texaco geeft ons de mogelijkheid nog meer autoreizigers te voorzien van hun favoriete snack’, aldus directeur Dennis de Borst.

Febo

Het familiebedrijf dat vorig zijn 75ste verjaardag vierde, staat vaak te boek als snackketen. Maar die beschrijving doet het bedrijf eigenlijk tekort, zo beweert Febo zelf. ‘Niet iedereen weet dat al onze producten dagelijks vers worden gemaakt. De kroket die je uit de muur trekt is diezelfde ochtend gemaakt. Niets wordt ingevroren. We trekken iedere dag zelf bouillon van verse groenten, specerijen en Hollands rundvlees voor in de kroketten. Dit gebeurt onder toeziend oog van directeur Dennis de Borst, de kleinzoon van oprichter Johan de Borst, en aan de hand van traditionele familierecepten. Het waarborgen van die kwaliteit en ambacht is zo belangrijk voor het bedrijf, dat aanbiedingen om vestigingen in het buitenland te openen steevast worden afgeslagen.’

>>> Meer over Febo op Snackkoerier

Reageer op dit artikel