nieuws

Dochter Antonio Stroes start Croquetten Boutique in Utrecht

Bedrijfsvoering 175

In het centrum van Utrecht opent in november een bedrijf waar alleen croquetten te krijgen zijn. Aan het roer van de Croquetten Boutique staan Brian Steevens en Désirée Stroes. Désirée Stroes is de dochter van Antonio Stroes, de eigenaar van Franchise Friendly Concepts, het formulehuis van Kwalitaria.

Dochter Antonio Stroes start Croquetten Boutique in Utrecht

‘Onze liefde voor croquetten delen, dat is wat we willen met de Croquetten Boutique. Met onze Boutique plaatsen we croquetten weer op een voetstuk’ zeggen de twee jonge ondernemers op hun Facebook-pagina. Ze gaan de kroketten met de hand draaien naar eigen receptuur.

Steevens en Stroes kwamen op het idee voor een luxe krokettenzaak toen ze in de kroeg zaten. ‘Bijna iedereen lust het. Het was er honderd jaar geleden al en zal er over honderd jaar nog zijn. En toen zijn we eens gaan kijkeCroquetten Boutiquen wat er mogelijk is’, aldus de ondernemer.

Steevens: ‘We krijgen onder meer kroketten  van pastinaak en paddenstoel, kipkroketjes met gele wortel en een kroket met appel, kaneel en rozijntjes. Maar ook de gewone rundvleeskroket stat op het menu natuurlijk’.

Op dit moment wordt het pand grondig verbouwd. In november gaat de winkel open. Steevens zoekt nog kroket-bakkers die in de zaak aan de slag willen. De specialty cafetaria komt in de Bakkerstraat, in het pand waar eerst de Handyman zat.

Reageer op dit artikel