nieuws

Deliveroo breidt Burger King bezorging uit

Bedrijfsvoering 307

Na Amsterdam gaat bezorgdienst Deliveroo ook producten van de Burger King bezorgen aan huis of op kantoor in Den Haag, Haarlem, Eindhoven en Rotterdam. In Amsterdam stond Burger King kort na de start al in de top 5 van meest populaire bezorgrestaurant van Deliveroo.

Deliveroo breidt Burger King bezorging uit

De burgergigant bezorgt vanaf september via Deliveroo ‘door heel Nederland’ met lanceringen in Haarlem, Eindhoven, Den Haag en Rotterdam deze week. De whoppers komen alleen aan huis per koerier in steden waarin de bezorgdienst al actief is in Nederland en waar ook een Burger King gevestigd is.

Deliveroo en Burger King

Uit de ambitie om het meest complete “menu” van cravings aan te bieden, sloot de bezorgdienst begin 2017 een partnership met Burger King in Amsterdam. In juli breidde het bezorgingsgebied van Burger King al uit met nieuwe bezorglocaties in de hoofdstad.

In augustus volgden Haarlem, Den Haag en Eindhoven. Vanaf 20 september volgt Rotterdam met een eerste vestiging van Burger King. deliveroo

In de korte periode waarin Deliveroo met Burger King over het fastfoodaanbod in Amsterdam regeerde, bleken het Double Cheeseburger XXL Menu, Whopper Menu, de Chicken Nuggets en Cheeseburger favoriet onder (fast)foodies. Ze combineerden hun bestellingen, die altijd King Fries bevatten, het vaakst met frietsaus, gevolgd door BBQ-saus of zoetzure saus.

‘Deliveroo heeft de ambitie om alle uiteenlopende cravings te verzamelen. Daarom vonden wij dit jaar een partner in fastfoodfavoriet Burger King; een sterke aanvulling voor Deliveroo. Na een succesvolle testfase, zijn wij super enthousiast om de Whoppers door heel Nederland op het menu te zetten,’ zegt Mathieu de Lophem, General Manager Deliveroo Benelux.

Over Deliveroo

Deliveroo, in 2013 in London opgericht door de Amerikaanse Will Shu uit een frustratie over bezorgd eten, zet de kwaliteit van zowel de gerechten als de bezorging centraal, zo zegt de dienst zelfe favoriete gerechten van lokale restaurants worden thuis afgeleverd. ‘Waar gevestigde bezorgsites enkel als overkoepelend platform de bestellingen aannemen en doorgeven, beheert en perfectioneren wij de complete bezorging.’

Met monitoring worden de orders gemiddeld binnen 32 minuten van restaurant naar klant gebracht om de beste kwaliteit te garanderen. De kwalitatieve delivery service is sinds vorig jaar actief in meer dan 200 steden in 12 landen met daaronder ook metropolen buiten Europa als Dubai, Hong Kong, Singapore en Sydney. Na een start in Amsterdam bezorgt Deliveroo in Nederland ook in Haarlem, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Leiden, Delft, Amstelveen, Breda, Den Bosch en Tilburg.

>>> Meer over maaltijdbezorging

Reageer op dit artikel