nieuws

Bram’s Gourmet winkel opent in Alphen aan den Rijn

Bedrijfsvoering 232

Op dinsdag 19 september wordt een vestiging van Bram’s Gourmet geopend in het centrum van Alphen. Gasten kunnen naast het vertrouwde portie frites bij Bram’s ook terecht voor de smaakvolle stoofgerechten.

Bram’s Gourmet winkel opent in Alphen aan den Rijn

De ‘stoofs’ zijn ontstaan in samenwerking met Herman den Blijker en kenmerken zich door de royale toppings. Denk hierbij aan malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

De verse frites van Bram’s

De nieuwe formule van Bram Ladage is een succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel. Deze wordt rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen gebracht. Novifarm teelt de aardappels in de Hoeksche Waard en brengt ze naar de BRAM’S locatie. Deze aardappels zijn van de hoogste kwaliteit. Ze komen van de ‘Beste Agrarische Ondernemer’, de prijs die akkerbouwbedrijf Novifarm heeft gewonnen. Eenmaal in de winkel worden de aardappelen zorgvuldig met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de frites gelaten, dit zorgt voor een karakteristieke smaak waardoor liefhebbers een uniek verwenmomentje beleven bij elke hap.

Over Bram’s Gourmet

Bram’s is onderdeel van de bekende fritesformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel, na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de tweede vaste winkel van Nederland in Alphen aan den Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAM’S naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

Reageer op dit artikel