nieuws

Airfryer-speciaalzaak drukt op reset knop

Bedrijfsvoering 91

Potato Time in Tilburg gaat twee jaar na de opening verder onder een nieuwe naam: Gezond is Lekker. Ze verkopen friet, maar hebben daar geen frituurvet voor nodig.

Airfryer-speciaalzaak drukt op reset knop
Fotografie: Peter Roek

Het idee van Potato Time kwam uit de koker van Big Thinking International, een gerenommeerd innovatiebureau. De zaak in Tilburg moest een gezond alternatief bieden, maar vanwege de tegenvallende cijfers heeft het innovatiebureau het concept aangepast.

Patat niet spannend genoeg

Directeur Duncan Callender, drijvende kracht achter Gezond is Lekker, heeft een duidelijke onderbouwing om de koerswijziging te rechtvaardigen. ‘Patat alleen is niet spannend genoeg. Mensen die buitenshuis eten, kiezen vaak voor vlees of vis. Hamburgers zijn momenteel erg gewild. Dergelijke zaken schieten als paddenstoelen uit de grond. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met burgers. Geen doorsnee, maar echte culinaire burgers.’

Airfryer-speciaalzaak

Hij verwacht dat de huidige opzet van Gezond is Lekker beter aanslaat. Dat heeft met het assortiment en de nieuwe naam te maken. ‘Een Airfryer-speciaalzaak met de beste burgers, goede friet en snacks en smoothies. Dat is wat we beogen. Lekker en verantwoord, zonder een druppel vet of olie. En de producten zijn van constante kwaliteit, dat is een groot voordeel van de apparatuur.’

Lees meer over Gezond is Lekker én de toepassing van heteluchtfriteuses binnenkort in Snackkoerier.

Reageer op dit artikel