nieuws

Bram’s opent nieuwe Nederlandse vestiging

Bedrijfsvoering 23

Bram’s Gourmet Frites opent in september een nieuwe zaak in Alphen aan de Rijn, zo werd onlangs bekend. Daarvóór nog komt er een nieuwe zaak in een andere stad, verklapt de formule nu.

Bram’s opent nieuwe Nederlandse vestiging
De eerste zeecontainer van Bram's Gourmet Frites opende in september 2016 in Rotterdam. (C)Roel Dijkstra-Vlaardingen Bram's Gourmette - Posthumalaan Rotterdam -

Op 22 augustus opent Bram’s Gourmet Frites in Delft, de vijfde vestiging van Bram’s Gourmet Frites in Nederland. Met Alphen aan den Rijn erbij zijn er vanaf volgende maand dus zes winkels van Bram’s in Nederland te vinden.

Makkelijk te bereiken

In Delft staat straks een containerversie van Bram’s op van de Makro aan de Schieweg. Eigenaar Rocco Ladage is enthousiast over de nieuwe locatie. ‘Er is bewust gekozen voor een vestiging op het bedrijventerrein; makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en ideaal voor mensen die tussen het winkelen door willen genieten van een snelle smaakvolle hap.’

Eetmomenten veranderen

De zeecontainers bieden flexibiliteit die Bram Ladage nastreeft, zo liet de eigenaar eerder al in Snackkoerier weten. ‘Eetmomenten veranderen, het gaat niet langer meer over ontbijt, lunch en diner. dat betekent dat je op andere plakken aanwezig moet zijn.’

Hét gerecht van Bram’s, frites met stoofvlees, zijn ontstaan in samenwerking met bekend tv-kok Herman den Blijker en hebben royale toppings.

Reageer op dit artikel