nieuws

Eindhoven verwelkomt nóg een Amerikaanse fastfoodgigant

Bedrijfsvoering 43

Na Taco Bell en Five Guys kunnen Eindhovenaren binnenkort nog een populaire Amerikaans fastfoodketen in hun stad bezoeken. Zeker degenen die dol zijn op koffie en donuts zullen verheugd zijn.  

Eindhoven verwelkomt nóg een Amerikaanse fastfoodgigant

Dunkin’ Donuts heeft Eindhoven uitgekozen voor een tweede Nederlandse vestiging, na Amsterdam. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Waar de zaak precies de deuren opent, is nog niet bekend. Dunkin’ Donuts staat bekend om donuts, koffie en ijskoffie. In de Verenigde Staten wordt de keten vaak gezien als concurrent van Starbucks.

Taco Bell

De lichtstad blijkt een populaire bestemming voor Amerikaanse fastfoodbedrijven. In april had Eindhoven een primeur met de eerste vestiging van Taco Bell in Nederland.  Onlangs werd bekend dat ook Five Guys een vestiging opent aan de Markt, waar ook McDonald’s en Kentucky Fried Chicken vertegenwoordigd zijn. Verder zijn er in Eindhoven zes vestigingen van Subway en evenveel winkels van Domino’s Pizza te vinden.

Groeiende winkelstad

Volgens kenners is Eindhoven in trek bij de Amerikanen omdat het een groeiende winkelstad is, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Verder zijn de huren voor lokale ondernemers vaak te hoog, en zijn pandeigenaren blij met de zekerheid die de grote ketens bieden.

 

 

Reageer op dit artikel