nieuws

Domino’s voegt ‘Hot Sandwiches’ toe aan assortiment

Bedrijfsvoering 63

Domino’s voegt met de Hot Sandwiches een extra productcategorie aan haar assortiment toe. Naast de pizza’s, sides en desserts kunnen de klanten in de 226 Domino’s winkels nu ook drie soorten Hot Sandwiches bestellen.

Domino’s voegt ‘Hot Sandwiches’ toe aan assortiment

Volgens Domino’s zijn de Hot Sandwiches ‘de perfecte optie’ voor de klanten die meer trek hebben in een broodje dan een pizza tijdens de lunch. ‘Uit GFK-onderzoek weten we dat sandwiches het meest geliefd zijn voor lunch in Nederland. En ook wij kregen van onze klanten ook geregeld die vraag. Daarom bieden we nu verse belegde Hot Sandwiches aan, naast onze pizza’s, sides en desserts’, aldus Nicky Claeys, cmo Nederland en België.

Lees ook: Recordgroei Domino’s

Drie Domino’s Hot Sandwiches

Het assortiment van Domino’s is uitgebreid met drie verschillende Hot Sandwiches. De Hot Sandwich Pulled Beef, de Hot Sandwich Goat Cheese Chicken en de Hot Sandwich Tuna Melt. Alle sandwiches zijn per direct te koop in alle 226 vestigingen.

Reageer op dit artikel