nieuws

Arnhemse ondernemers kiezen voor Kwalitaria Délifrance

Bedrijfsvoering 22

Bektas Guneyli en Aytekin Duman hebben dinsdag Kwalitaria Délifrance Luciano in winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem geopend. De ondernemers zijn al een bekend gezicht in het winkelcentrum.

Arnhemse ondernemers kiezen voor Kwalitaria Délifrance

Jarenlang hebben zij met veel plezier een lunchroom gerund. Nu zijn ze verhuisd naar een mooi nieuw pand en kiezen ze voor Kwalitaria en Délifrance.  Zaterdag 26 augustus is er een feestelijke opening.

Voor elk wat wils

Aytekin: ‘Je kunt bij ons genieten van écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor een lekkere lunch, warme (mediterraanse) maaltijd of snack zit je goed bij Kwalitaria Délifrance Luciano. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Vers belegde broodjes, heerlijke burgers van Hollands rundvlees, een gezonde salade, friet met een snack tot een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils.’

Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Franchise Friendly Concepts (FFC).

Reageer op dit artikel