nieuws

Opening eerste Belgische Burger King loopt bijna uit de hand

Bedrijfsvoering 44

Je zou denken dat de Belgen wel genoeg hebben aan hun eigen snack- en frietcultuur. Blijkbaar niet, want ze zijn massaal op de eerste Burger King van het land afgekomen.

Opening eerste Belgische Burger King loopt bijna uit de hand

Deze week is in Antwerpen de allereerste Burger King van België opengegaan. Door de enorme drukte liep het event bijna uit de hand, zegt de Belgische pers, die het over ‘een regelrechte overrompeling’ heeft. Op Twitter werd melding gemaakt van lange wachttijden voor een Whopper.

De uitbater van het filiaal is zeer tevreden over de enorme belangstelling tijdens de openingsdag. ‘Tijdens de middagrush hebben we een enthousiast publiek van een duizendtal Whopperfans bediend’, zo laat Burger Brand België weten tegen hln.be.

Meer vestigingen

Volgens de planning krijgen onze Zuiderburen er nog een aantal Burger Kings bij. Dit jaar zullen nog acht nieuwe vestigingen hun deuren openen. Daarnaast worden de komende vijf jaar een onbekend aantal Quick-restaurants omgebouwd tot Burger Kings.

Reageer op dit artikel