nieuws

Nog meer pizza op de weg

Bedrijfsvoering 15

Liefhebbers van pizza kunnen hun hart ophalen; er is weer een keten die begint met bezorgen. De wereldspeler op pizzagebied heeft echter nog niet veel vestigingen in Nederland.

Nog meer pizza op de weg

Pizza Hut, dat vorig jaar aankondigde uit te gaan breiden in Nederland, heeft op dit moment slechts twee vestigingen in ons land: in Rotterdam en op Utrecht CS. Die laatste, Pizza Hut Express Utrecht, bijt het spits af met bezorgen via Thuisbezorgd.nl.

Markleider

Soeniel Sewnarain van Pizza Hut Nederland: ‘Wij hebben met Thuisbezorgd.nl de beste partner voor onze bezorgstrategie. Als wereldwijd marktleider op het gebied van pizzarestaurants is het voor ons een logische keuze om met de beste bezorgservice van Nederland te werken om onze pizza’s vers en op tijd bij onze gasten te bezorgen.’

Veel ervaring op de fiets

‘Wij zijn enorm blij dat Pizza Hut deze stap samen met ons zet’, zegt head of sales Joey Bloemendaal. ‘Wij hebben inmiddels veel ervaring met het bezorgen van eten per elektrische fiets en kunnen daardoor snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen.’

Meer nieuws over Pizza Hut

Reageer op dit artikel