nieuws

Nieuwe Family Fijnaart geopend

Bedrijfsvoering 63

De nieuwe Family Fijnaart is deze week open gegaan. Ondernemers Annette en Henk van Lenten hebben daarmee de derde Family die geheel in de nieuwe stijl van de formule is vormgegeven. De klus ging niet zonder slag of stoot. 

Nieuwe Family Fijnaart geopend
Henk en Annette van Lenten voor hun nieuwe zaak.

Family Fijnaart is al ruim tien jaar een begrip in het Brabantse dorp. Halverwege 2016 maakten Annette en Henk van Lenten bekend dat ze een nieuwe zaak aan de overkant van de straat gingen betrekken, want in de oude winkel waren ze uit hun jasje gegroeid. Ze moesten zowel in het weekend als doordeweeks nee verkopen aan mensen die even rustig wilden eten. Ook de keuken werd te klein door alle drukte. Daarbij vonden ze het hoog tijd voor vernieuwing, met meer sfeer en gezelligheid.

Het project duurde langer dan gedacht, zo lieten ze al eerder weten in Snackkoerier. Het oponthoud was vooral te danken aan de benodigde vergunningen, onder andere voor de nieuwe pui en de parkeerplaats. Uiteindelijk kon de bouw pas in januari 2017 beginnen.

Uitdaging

De opening was deze week een groot succes, vertelt de zoon van het ondernemerspaar Terrence van Lenten. ‘Toen mijn ouders het lint doorknipten, stonden er al honderd man voor de deur. In totaal hebben we een kleine 350 man over de vloer gehad.’ Terrence is blij met de nieuwe winkel, maar er ligt nog wel een uitdaging, vertelt hij. ‘Het is een topzaak geworden, maar we moeten als team wel wennen aan de nieuwe situatie. Het eethuis is een stuk groter geworden en de keuken is uitgebreid.’

In totaal heeft Family Fijnaart binnen zeventig zitplaatsen in het eethuis en acht in het afhaalgedeelte voor de snelle eters. Buiten is het eerste terras voor het afhaalgedeelte af. Het tweede terras voor het eethuis komt volgende week. Daar is straks plaats voor nog eens twintig gasten.

 

Nieuws over Family

 

 

Reageer op dit artikel