nieuws

McDonald’s laat mensen achter op tropisch eiland

Bedrijfsvoering 1310

Hoe ver kun je gaan met je marketing? McDonald’s heeft nu een actie die zeker de aandacht trekt.

McDonald’s laat mensen achter op tropisch eiland
Het tropische eiland van McDonald's, gewoon in de Gouwzee.

Wie een dagje door wil brengen op een tropisch eiland, hoeft dankzij McDonald’s niet ver te reizen. Hoe? De fastfoodketen heeft zelf een eiland gebouwd, in Nederland.

Prijsvraag

In de Gouwzee, tussen Monnickendam en Marken, ligt tegenwoordig het tropische eiland Good Times Island. Deze is opgespoten en geheel in stijl vormgegeven door McDonald’s. Dit allemaal voor een actie waarbij mensen door middel van een prijsvraag 24 uur op dit eiland kunnen winnen.

Good Times Island is 20 bij 25 meter groot met een rots, een waterval en een zandstrand. Het is de bedoeling dat het eiland drie maanden blijft liggen en dat er iedere dag een andere groep mensen verblijft.

Verrassingen

Wat mensen precies te wachten staat, is nog niet duidelijk. ‘Dat blijft een verrassing voor de gelukkige winnaars totdat zij daadwerkelijk voet aan wal zetten op het hagelwitte strand. In de ochtend meert de boot aan en na een unieke dag met allerlei spontane verrassingen varen zij weer terug. En natuurlijk ontbreekt het de gelukkigen niet aan de echte McDonald’s Good Times Hamburgers, frietjes en drankjes’, aldus een woordvoerder tegen Regiopurmerend.nl

Bronnen: Noordhollands Dagblad, Regiopurmerend.nl

Bekijk hier een kort filmpje over het eiland van McDonald’s

 

Reageer op dit artikel