nieuws

Foodmaster Winschoten is nu Family nieuwe stijl

Bedrijfsvoering 23

De Foodmaster in Winschoten heet vanaf nu cafetaria/eethuis Family. Er is echter veel meer veranderd dan alleen de naam.

Foodmaster Winschoten is nu Family nieuwe stijl

Ondernemers Jans en Gea Wever hebben na tien jaar een Foodmaster te zijn geweest het roer omgegooid. ‘Wij willen meer zijn dan een cafetaria en onze gasten verrassen met nieuwe gerechten in een sfeervolle zaak.’

De zaak is de afgelopen tijd flink verbouwd. ‘Omdat gasten graag bij ons blijven eten hebben we onze zaak sfeervoller en moderner ingericht. Ook hebben goed gekeken de scheiding tussen het eethuis en afhaalgedeelte. De wand die er al stond is nu gezellig versierd met planten.’

Verrassend menu

Naast sfeer is ook de menukaart onder handen genomen. Gerechten als premium burgers, huisgemaakte saté en schnitzels hebben een plekje ingenomen op de menukaart. Jans: ‘We willen voedsel van kwaliteit op tafel zetten, op elk moment van de dag staan we voor iedereen klaar met een lekker bord eten.’

Het nieuwe Family-concept

Formulehuis FHC, dat zowel Foodmaster als Family beheert, is bezig met de uitrol van het nieuwe Family-concept. In tegenstelling tot de snelheid en het gemak bij Foodmaster, moet Family de plek worden voor casual dining in een sfeervolle omgeving, met een eethuiskaart en bediening aan tafel. Family Honselersdijk van Monique en Corjan Treffers, dat eind vorig jaar de deuren opende, is als eerste geheel in de nieuwe stijl vormgegeven. De komende drie maanden worden nog zeven winkels gerestyled en openen er nieuwe zaken in Apeldoorn en Tilburg.

De formule Family bestaat sinds 1994 en heeft 43 vestigingen in heel Nederland.

Reageer op dit artikel