nieuws

Kwalitaria opent in het nieuwste winkelcentrum van Arnhem

Bedrijfsvoering 9

Ervaren ondernemers Ali Deniz en Bahadir Arabaci openen vandaag de deuren van Kwalitaria Schuytgraaf. In het gloednieuwe winkelcentrum Schuytgraaf in Arnhem kunnen bezoekers ook gaan genieten van heerlijke producten van Hollandse bodem. Maandag 15 mei is de feestelijke opening.

Kwalitaria opent in het nieuwste winkelcentrum van Arnhem

Kwalitaria staat voor lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De cafetariaformule streeft naar 250 vestigingen in 2020. Dat moet gaan lukken met een nieuw concept: Kwalitaria 4.0. Betere producten, een varieerder en gezonder aanbod, een gezelligere inrichting en een geregisseerde consumer journey zijn de ijkpunten. Inclusief nieuw logo met dito pay-off. De eerste resultaten: Een beduidend hogere gemiddelde besteding. Via massa-mediale marketingcommunicatie als tv-reclames, de uniforme formule-uitstraling en een duurzaam assortiment wordt verder gebouwd aan het merk.

Aandacht voor kwaliteit

Kwalitaria serveert hamburgers van puur Hollands MRIJ-rundvlees met een ambachtelijk gebakken biologisch broodje, krokante dikkere friet , plofkipvrije producten, een knapperig broodje met kaas uit de Beemster of een kroket met een paneerlaag van panko. ‘Elk seizoen heeft zijn specialiteit en daar maken we dankbaar gebruik van bij het bedenken van tijdelijke seizoensproducten. Zo blijven we elk seizoen verrassen’, aldus marketingmanager Martijn Boone van Kwalitaria. Daarbij maakt de keten  daar waar mogelijk, een bewuste keuze voor duurzame producten. ‘Dit omdat we simpelweg gewoon geloven dat dat de beste keuze is voor de lange termijn.’ Veel van de vleesproducten zijn al met Beter Leven-keurmerk. De private label burgerrelish bevat 20 procent minder suiker. Op weg naar 100 procent duurzaamheid’, zo luidt het tweede credo. ‘In 2020 bevatten onze private label-producten 20 procent minder suiker, vet en zout, en voegen we 20 procent meer groente toe.’

Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Franchise Friendly Concepts (FFC).

Leestip: 7 tips van een startende Kwalitaria-ondernemer

 

 

Reageer op dit artikel