nieuws

Tweede Ellis Gourmet Burger in Rotterdam

Bedrijfsvoering 201

In Rotterdam komt een tweede locatie van Ellis Gourmet Burger. De deuren gaan donderdag 6 april voor het eerst open aan de Coolsingel. Het is een primeur want nog geen enkele andere stad in Nederland heeft twee Ellis Gourmet Burgers. De teller komt hiermee op vijf zaken in Nederland.

Tweede Ellis Gourmet Burger in Rotterdam

Amsterdam, Breda, Utrecht en Rotterdam (een locatie) zijn al bekend met de hamburgers van Ellis Gourmet. Rotterdam heeft al een filiaal aan het Stationsplein; de tweede opent aan de Coolsingel 123, ook in hartje stad. In december 2014 was de locatie aan het Stationsplein de eerste Ellis Gourmet Burger van ons land. Tweede vestiging van Ellis Gourmet Burger voor Rotterdam

Er kunnen 45 gasten tegelijk eten bij de nieuwste aanwinst van Ellis Gourmet Burger in Rotterdam. Op het terras van 70 vierkante meter komen 50 zitplaatsen. Achter het restaurant wordt een nieuw forum ontwikkeld waar tevens de grootste Primark van Europa zich zal vestigen.

Om de lancering extra feestelijk te maken trakteert Ellis Rotterdam op donderdag 6 april tussen 12:00 – 20:00 alle voorbijgangers op een gratis burger. Tijdens eerdere free- burger acties bij de openingen in RotterdamAmsterdam en Breda stonden er lange rijen op de rode loper.

Ellis Gourmet Burger

Het concept van Ellis is 5 jaar geleden ontstaan door een groepje Belgische vrienden. Hun doel? Betere burgers serveren, zo niet de beste. Want België is een frietland, maar een excellente burger? Niet te vinden. Na een aantal proeverijen en studierondes in binnen- en buitenland was Ellis Gourmet Burger een feit. Het eerste restaurant opende in 2011 in Brussel. Vandaag telt Ellis 12 vestigingen in België, 3 in Frankrijk en 5 in Nederland

Tweede vestiging van Ellis Gourmet Burger voor RotterdamDeel van het concept is de samenwerking met bekende namen uit het culinaire circuit, zoals topslager Hendrik Dierendonck die mee de Meatlover by Dierendock  ontwikkelde.

Ook verschillende topchefs drukken hun stempel op het hamburgeraanbod met onder meer Signature Gourmet Burgers.

>> Meer lezen over Ellis Gourmet Burger op Snackkoerier.nl

Reageer op dit artikel