nieuws

Soest is een Kwalitaria Délifrance rijker

Bedrijfsvoering 7

Ondernemers Dennis van den Berg en Sandra van Aken hebben deze week de deuren van Kwalitaria Délifrance Zuidpromenade in Soest geopend. Op zaterdag 29 april volgt de officiële opening in het winkelcentrum.

Soest is een Kwalitaria Délifrance rijker
Kwalitaria-Zuid-Promenade-Soest

De cafetariaformule streeft naar 250 vestigingen in 2020. Kwalitaria serveert hamburgers van puur Hollands MRIJ-rundvlees met een ambachtelijk gebakken biologisch broodje, krokante dikkere friet , plofkipvrije producten, een knapperig broodje met kaas uit de Beemster of een kroket met een paneerlaag van panko.

‘Elk seizoen heeft zijn specialiteit en daar maken we dankbaar gebruik van bij het bedenken van tijdelijke seizoensproducten. Zo blijven we elk seizoen verrassen.’ Daarbij maakt Kwalitaria daar waar mogelijk, een bewuste keuze voor duurzame producten. ‘Dit omdat we simpelweg gewoon geloven dat dat de beste keuze is voor de lange termijn.’ Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Franchise Friendly Concepts (FFC).

7 tips van een startende Kwalitaria-ondernemer

Su Hong Li, die onlangs haar Kwalitaria De Mare in Alkmaar opende, legt de lat hoog voor zichzelf. Ze heeft een aantal tips voor andere collega-starters in de cafetariabranche.

  1. Een formule haalt je veel werk uit handen, daardoor kun je je concentreren op het runnen van de zaak.
  2. Investeer in jezelf door stage te lopen, het liefste bij meerdere zaken. Je hebt dan met veel aspecten van het vak te maken, daar leer je van. Dat betaalt zich terug als je zelf als ondernemer actief bent.
  3. Consumenten willen liever iets goeds, dan een gewoon assortiment. Kies daarom voor de betere producten en een mooie uitstraling van je zaak.
  4. Ga er volledig voor, van hard werken gaat niemand dood. Maar zorg wel voor balans. Het thuisfront moet ook aandacht krijgen.
  5. Met gevarieerde maaltijden en gezonde salades ben je aantrekkelijk voor een brede doelgroep.
  6. Besteed veel aandacht aan hygiëne en een goede bereidingswijze. Dat vinden klanten erg belangrijk.
  7. Met een formule als Kwalitaria heb je gelijk naamsbekendheid, dat maakt de opstart makkelijker.

Lees ook: Kwalitaria ziet omzet flink stijgen

 

Reageer op dit artikel