nieuws

Eigen Kwalitaria Délifrance voor restaurantkok

Bedrijfsvoering 21

Met de opening van Kwalitaria Délifrance Marktplein in Twello is voor Angela en Raymond Brandwacht een droom uitgekomen. Raymond was jarenlang werkzaam als kok en nu gaat hij het op zijn eigen manier doen: ‘We openen eigenlijk twee zaken: een broodjeszaak en cafetaria. Zo kunnen we onze gasten de hele dag van de lekkerste gerechten voorzien.’

Eigen Kwalitaria Délifrance voor restaurantkok
Alle medewerkers Kwalitaria Twello

Kwalitaria groeit gestaag door

Kwalitaria, de grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020. Kwalitaria onderscheidt zich met producten die net even anders zijn. Bijvoorbeeld een hamburger van puur Hollands MRIJ-rundvlees met een ambachtelijk gebakken biologisch broodje, krokante dikkere friet met de echte smaak van aardappel, plofkipvrije producten, een knapperig broodje met kaas uit de Beemster of een kroket met een paneerlaag van panko. Elk seizoen heeft zijn specialiteit en daar maakt de formule gebruik van bij het bedenken van tijdelijke seizoensproducten. Daarbij wordt waar mogelijk, een bewuste keuze voor duurzame producten gemaakt.

Leestip: Kwalitaria ziet omzet flink stijgen

Reageer op dit artikel