nieuws

Verhage opent vestiging in Zierikzee

Bedrijfsvoering 120

Op donderdag 30 maart heeft Verhage in Zierikzee de deuren van haar 37e vestiging geopend. De store, gesitueerd in een monumentaal herenhuis aan het Havenplein in het centrum van het Zeeuwse dorp, wordt geëxploiteerd door franchisenemer Patrick Boshamer. Patrick was voorheen jarenlang medewerker bij de Verhage store aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht.

Verhage opent vestiging in Zierikzee
Verhage Zierikzee

Det filiaal – na Burgh-Haamstede de tweede van Verhage op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland – is geheel conform de nieuwe huisstijl van de organisatie opgebouwd. Niet alleen op het gebied van uitstraling, vormgeving en interieur, maar ook assortiment. Zo beschikt de store over een uitgebreide lunch- en drankenkaart (met diverse wijnen en speciaalbieren), een grote vitrine met hoogwaardig Italiaans schepijs en is er zelfs kibbeling te bestellen. Op de bovenste etage van het drie verdiepingen tellende pand is er het Kraaiennest; een in piratenstijl uitgeruste speelplek voor kinderen met onder andere een houten schip en een ballenbak.

Verhage Zierikzee

Verhage Zierikzee

Tom Bijl, Directeur Verhage Franchise Support, is tevreden met zijn laatste aanwinst. ‘Met de invoering van onze nieuwe huisstijl hebben we tevens onze koers wat gewijzigd. We willen ons als formule nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid en zetten met de opening van deze winkel de volgende stap in die richting. Daarnaast maakt het mij ontzettend trots dat we Patrick deze kans kunnen bieden, en weer een Verhage medewerker de stap naar het ondernemerschap zien zetten.

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 37 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers. In 2016 is Verhage op de 71e plaats in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven geëindigd.

Reageer op dit artikel