nieuws

Taco Bell opent eerste van 20 zaken in Nederland

Bedrijfsvoering 3863

Taco Bell, de Amerikaanse fastfoodketen met Mexicaanse invloeden, opent komende maand zijn eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven. Het nieuwe restaurant is het eerste van de ruim twintig geplande restaurants in Nederland in de komende vier jaar.

Taco Bell opent eerste van 20 zaken in Nederland

De nieuwe vestiging van Taco Bell in Eindhoven heeft tachtig zitplaatsen, gratis wifi en oplaadpunten voor telefoons en laptops. Naast de crunchy taco’s, burrito’s en nacho’s, staat er een nieuw soort quesadilla op de kaart. Speciaal voor de Nederlandse markt wordt er verse Pico de Gallo salsa toegevoegd.

Mexicaans bier of frisdrank

Gasten hebben bij alle maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees: Taco Bellspicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork. Ook is er een vegetarische variant met bonen. Ook kunnen gasten kiezen uit een Mexicaans of normaal biertje of een van de bekende frisdranken.

Lees ook: Meer over Taco Bell

Taco Bell: ‘Meer restaurants in Nederland’

Op het moment heeft Taco Bell meer dan 300 restaurants in 26 landen buiten de Verenigde Staten. De keten wil de komende tien jaar 1.000 vestigingen buiten Amerika openen. Tegen 2022 wilt Taco Bell een 15 miljard dollar merk zijn met 9000 restaurants wereldwijd. Na de start in Eindhoven zal Taco Bell later dit jaar meer restaurants openen in Nederland.

Reageer op dit artikel