nieuws

Kwalitaria 4.0: René Pluijm geeft inkijkje

Bedrijfsvoering 16

Op de franchisebeurs Onderneem ’t op 6 en 7 april in Hoevelaken laat Kwalitaria potentiële franchisenemers op een bijzondere manier kennis maken met de formule. René Pluijm, tv-kok, geeft een virtual reality tour door de pilotstore van Kwalitaria.

Kwalitaria 4.0: René Pluijm geeft inkijkje
Kwalitaria 4.0

‘Natuurlijk de lekkerste’. De pay-off van de nieuwste generatie van Kwalitaria zegt het al; smaak staat centraal met een sterke focus op duurzaamheid. Zoveel mogelijk producten worden vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Naast het assortiment is ook de inrichting vernieuwd. Gasten blijven namelijk graag wat langer zitten in een fijne en moderne omgeving.

Volgen van trends en ontwikkelingen

Petra van Zandwijk, manager werving franchisenemers, vertelt: ‘Als formule volgen we alle laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Kwalitaria 4.0 bewijst dit. We trekken nieuw publiek aan en zorgen dat we relevant blijven voor onze huidige gasten. Wij willen vooroplopen zodat onze franchisenemers daarvan profiteren. Op de franchisebeurs ontmoeten we graag enthousiaste ondernemers, die samen met ons verder willen groeien.’

 

Reageer op dit artikel