nieuws

Cafetaria Tra kiest voor Kwalitaria

Bedrijfsvoering 44

Cafetaria Tra in Goirle heeft haar deuren geopend als Kwalitaria Tra. Al sinds 1948 is de cafetaria in handen van de familie Tra. De derde generatie kiest nu voor een nieuwe samenwerking: ‘Kwalitaria past bij ons. Vers en kwalitatief goed eten staat centraal, dat vinden we belangrijk.’

Cafetaria Tra kiest voor Kwalitaria

Kwalitaria, de grootste cafetariaformule van Nederland streeft naar 250 vestigingen in 2020. Kwalitaria onderscheidt zich met producten die net even anders zijn. Bijvoorbeeld een hamburger van puur Hollands MRIJ-rundvlees met een ambachtelijk gebakken biologisch broodje, krokante dikkere friet met de echte smaak van aardappel, plofkipvrije producten, een knapperig broodje met kaas uit de Beemster of een kroket met een paneerlaag van panko. Elk seizoen heeft zijn specialiteit en daar maakt de formule gebruik van bij het bedenken van tijdelijke seizoensproducten. Daarbij wordt waar mogelijk, een bewuste keuze voor duurzame producten gemaakt.

Leestip: Kwalitaria ziet omzet flink stijgen

Reageer op dit artikel