nieuws

Kwalitaria ziet omzet flink stijgen

Bedrijfsvoering 18

Cafetariaformule Kwalitaria heeft de omzet in 2016 met ruim 11 procent zien stijgen ten opzichte van 2015. Dit ligt 7 procent hoger dan de gemiddelde stijging in de markt. De keten weet precies waar de winst vandaan komt.

Kwalitaria ziet omzet flink stijgen
Kwalitaria Deifrance Colijn

Volgens Martijn Boone, marketingmanager, hebben de nieuwe concepten van Kwalitaria een grote bijdrage geleverd. ‘We zien een duidelijk verband tussen de introductie van onze concepten en de stijging van het aantal transacties en de gemiddelde besteding. De landelijke introductie van onze burgers met vers gehakt van MRIJ-runderen was bijvoorbeeld een groot succes.’

Bezorgconcept

Daarnaast zijn er meer locaties aangesloten het bezorgconcept van Kwalitaria, vertelt Boone. ‘Deze ondernemers bezorgen nu lekkere maaltijden bij de consument thuis, met een mooi resultaat!’

Reageer op dit artikel