nieuws

Kwalitaria maakt vliegende start

Bedrijfsvoering 14

Kwalitaria wil over drie jaar 250 vestigingen in Nederland hebben. Dan moet de formule aan de bak, en wat dat betreft is het jaar goed begonnen voor de franchiseorganisatie.

Kwalitaria maakt vliegende start
Het team van Kwalitaria De Mare in Alkmaar.

Aanstaande zaterdag worden weer twee nieuwe locaties feestelijk geopend. In Alkmaar opent onderneemster Suhong Li de deuren van Kwalitaria De Mare. Tegelijkertijd opent ervaren Kwalitaria-ondernemer Mario Sen Kwalitaria Délifrance Wassenaar. Buurtbewoners zijn uitgenodigd om tijdens de feestelijke opening kennis te maken met de producten van Kwalitaria.

De nieuwe leden in Alkmaar en Wassenaar zijn niet de enige wapenfeiten van de formule deze maand. Ook in Culemborg is Kwalitaria nu stevig aanwezig. De cafetaria van ervaren horecaondernemer Tim Colijn gaat verder als Kwalitaria De Vluchtheuvel. Daarnaast neemt hij de bestaande locatie Kwalitaria Parijsch over. In Kerkdriel is Cafetaria ’t Spotje aan de Julianastraat van ondernemer William van den Oord begin januari omgedoopt tot Kwalitaria ’t Spotje. Zijn cafetaria in Hedel is vorig jaar al aangesloten bij Kwalitaria.

Groeiambitie Kwalitaria

De grootste cafetariaformule van Nederland heeft nu meer dan 140 vestigingen. Kwalitaria streeft naar 250 vestigingen in 2020.

 

Reageer op dit artikel