nieuws

McDonald’s opent 10e McCafé in Nederland

Bedrijfsvoering 59

Met de opening van McCafé in het McDonald’s Restaurant in Maasdijk staat de teller van dit nieuwe concept al op 10 in Nederland. Positieve reacties van gasten en goede resultaten van McCafé staan volgens de fastfoodgigant aan de basis van de uitrol in Nederland, die pas in februari van dit jaar begon. In de McCafés kunnen gasten, bij een speciale counter, kiezen uit verschillende koffievariaties, thee en vers bereide snacks.

McDonald’s opent 10e McCafé in Nederland
Het assortiment van McCafé.

De McCafés zijn, samen met Table Service en de Salad Bar onderdeel van de vernieuwingen die McDonald’s eind vorig jaar aankondigde. Hierbij wil de multinational inspelen op persoonlijke wensen van gasten en de verse bereiding van producten centraal laten staan. Samen met de goede resultaten van de McCafés is dit volgens McDonald’s een goede basis voor de verdere uitrol van dit concept op geschikte locaties bij McDonald’s in Nederland.

Naast de diverse variaties koffie en thee zijn er in de McCafés verschillende snacks verkrijgbaar als versbereide macarons en cheesecake. Maar ook appeltaart, croissants en ‘Triple Choco Cookie’. De koffie- en theevariaties en de snacks zijn de hele dag verkrijgbaar, ook via de gewone counter, bestelkiosk en de McDrive.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels