nieuws

Febo van het jaar gekozen

Bedrijfsvoering 34

Welke vestiging mag zich de Febo van het jaar noemen? Dat is onlangs bekendgemaakt in de nieuwe Febo Drive in Oostzaan.

Febo van het jaar gekozen
Manuel Bos (l) krijgt een cheque en de beker overhandigd van directeur Dennis de Borst.

De Febo-vestiging in het centrum van Zwolle, op de Grote Markt, is winnaar geworden van de jaarlijkse competitie van Febo. Dit wordt bepaald aan de hand van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door Febo Beheer en een extern hygiënebureau worden gedaan.

Hygiëne en kwaliteit

Manuel Bos, franchisenemer van Febo Zwolle, nam de beker in ontvangst uit handen van directeur Dennis de Borst. ‘Ik ben ontzettend trots dat we deze prestatie, in een jaar dat we met thuisbezorgen zijn begonnen, hebben bereikt met het team’, aldus Bos. ‘Hygiëne en kwaliteit vinden wij heel belangrijk! We zullen dit zeker de komende tijd ook met onze gasten in Zwolle gaan vieren.’

De tweede plaats was dit jaar voor Febo Hilversum, in de Kerkstraat. Febo Zandvoort aan het Kerkplein behaalde de derde plaats.

Met deze jaarlijkse competitie wil Febo de franchisenemers stimuleren om een zo hoog mogelijke kwaliteit na te streven.

Reageer op dit artikel