nieuws

Eerste Febo Drive opent in Oostzaan (foto’s)

Bedrijfsvoering 252

Voor en Febo-snack hoef je niet meer uit de auto te stappen. Je moet dan wel even naar Oostzaan rijden, waar de snackformule z’n eerste Febo Drive heeft geopend.

Eerste Febo Drive opent in Oostzaan (foto’s)

Dat meldt Het Parool.

Volgens Febo-directeur Dennis de Borst is de vestiging in Oostzaan, bij Zaandam, de perfecte locatie om een drive-through toe te voegen. Deze Febo, één van de elf onder eigendom van de formule zelf, staat namelijk langs een drukke weg. ‘Hier komen elke dag veel mensen langs en hebben we acht parkeerplaatsen waar mensen hun snack in de auto kunnen opeten’, aldus De Borst in Het Parool.

Febo Drive werkt precies zoals iedereen gewend is: automobilisten geven hun bestelling door bij een praatpaal en halen het vervolgens op bij een loket. Het is niet mogelijk om vanuit de auto snacks uit een automatiek te halen. Febo heeft ervoor gekozen om dat niet te doen omdat mensen dan uit moeten stappen.

Klik op de foto’s om ze groot te bekijken.

Febo Drive 2

Febo Drive 3

De Febo-vestiging telt binnen vijftig zitplaatsen en nog een een ruim terras buiten. Er staan dagelijks vijf tot zes medewerkers en de zaak is tot middernacht open en op vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur.

Febo Drive 4

Febo Drive 5

Meer locaties

Het is de bedoeling dat er op termijn meer locaties van Febo Drive geopend worden in de regio. Na een proefperiode met de eerste vestiging, komt het concept wellicht ook beschikbaar voor de franchisenemers.

 

 

Reageer op dit artikel