nieuws

Angelo’s is de beste op Thuisbezorgd.nl

Bedrijfsvoering 15

Angelo’s Pizza in Rotterdam is het best beoordeelde bezorgrestaurant van 2016 op Thuisbezorgd.nl. Dat heeft de bestelsite bekendgemaakt.

Angelo’s is de beste op Thuisbezorgd.nl

Angelo’s Pizza, dat al bijna 30 jaar bestaat, wordt sinds 2012 gerund door Fatih Atalan. Angelo’s was het 26e restaurant dat zich aansloot bij Thuisbezorgd.nl. ‘Helemaal verrast’, zegt Atalan. ‘Ik ben onze klanten dankbaar voor het vertrouwen en hun steun gedrurende de verkiezingsperiode.’

Snelheid en kwaliteit

Klanten waarderen Angelo’s onder meer vanwege de snelheid en de kwaliteit. Atalan streft naar een levering van 25 à 30 minuten. Om dat te bereiken, probeert de ondernemer zoveel mogelijk bezorgers aan te nemen. ‘Meerdere bezorgers verminderen de wachttijd.’ Atalan wijst erop dat daarnaast klantgerichtheid heel belangrijk is. ‘Mijn tip is dat ondernemers goed luisteren naar hun klanten en dat ze de terugkoppeling die ze van klanten krijgen centraal zetten in hun verbeterproces.’

E-scooter

Angelo’s heeft van Thuisbezorgd.nl een e-scooter ontvangen. ‘Het is voor het eerst dat we gaan rijden op en elektronische scooter. Wellicht dat we in de toekomst de overstap maken naar e-scooters’, aldus Atalan.

Naast het beste bezorgrestaurant van Nederland zijn er ook lokale winnaars. Dit jaar introduceerde Thuisbezorgd.nl ook een prijs voor de beste nieuwkomers van 2016. Dit zijn restaurants die in 2016 zijn gestart op de bezorgsite. Chiapas – Taco Cartel in Amsterdam is de nummer één in deze top tien.

Restaurants zijn genomineerd op basis van alle beoordelingen in 2016. In november konden genomineerde restaurants stemmen werven om de titel binnen te slepen. De combinatie van beoordelingen en stemmen heeft uiteindelijk tot de winnaars geleid. Het volledige overzicht van alle winnaars per categorie en stad is de vinden op Thuisbezorgd.nl.

 

Bekijk hier hoe Fatih Atalan de prijs in ontvangst neemt. 

Reageer op dit artikel