nieuws

Pizza Hut na 15 jaar mogelijk terug in Nederland

Bedrijfsvoering 5

Pizza Hut komt terug naar Nederland. Tenminste, als het aan de neven Soeniel en Rakesh Sewnarain ligt. Zij willen namelijk een vestiging openen op Utrecht Centraal en hebben plannen voor meer.

Pizza Hut na 15 jaar mogelijk terug in Nederland

Dat vertellen de ondernemers aan Nu.nl.

De neven zijn door Pizza Hut geselecteerd om de franchise in Nederland uit te rollen. ‘Er waren verschillende kandidaten geweest die een vestiging goed konden runnen, maar dat vereist een andere vaardigheid. Ze waren op zoek naar mensen met generieke vaardigheden die het vermogen hadden om zich specifieke onderdelen van fastfood eigen te maken. En ze hadden denk ik vooral kandidaten gekregen die specifieke kennis van fastfood hadden, maar niet de kennis om een organisatie op te zetten’, aldus Soeniel tegen Nu.nl.

Naamsbekendheid is groot genoeg

De twee hebben al getekend voor de vestiging op Utrecht Centraal en er zijn plannen voor vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Paul van Wageningen, voormalig operationeel directeur van McDonald’s Nederland, is aangetrokken de operatie op te zetten. Ondanks dat er in vijftien jaar geen Pizza Hut is geweest in Nederland, denken de ondernemers dat de naamsbekendheid toch groot genoeg is om er succes van te kunnen maken. Er is op dit moment wel een Pizza Hut in Rotterdam, maar die ondernemer voert een geheel eigen assortiment.

Bron: Nu.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels