nieuws

Papa John’s Pizza opent tweede, derde en vierde vestiging in Nederland

Bedrijfsvoering 30

De op twee na grootste pizzaketen van de wereld, Papa John’s Pizza, opent op 5 december zijn tweede locatie van Nederland in Amsterdam Noord. De pizzagigant is daarmee nog lang niet klaar.

Papa John’s Pizza opent tweede, derde en vierde vestiging in Nederland

Na de opening op Mosveld 83 in Amsterdam-Noord volgt een derde opening op 12 december in Diemen, op Diemerplein 178. In het begin van het nieuwe jaar wordt een vierde vestiging geopend gevolgd door nog tien vestigingen rondom Amsterdam en Utrecht.

De openingen in Amsterdam-Noord en Diemen zijn onderdeel van een verdere uitbreiding in Nederland. Momenteel kijkt Papa John’s naar locaties in Utrecht en Amsterdam. De Amerikaanse keten is van plan om honderd vestigingen in Nederland te openen. De eerste vestiging in Nederland opende 18 juli zijn deuren aan de Rijnstraat in Amsterdam.

Uitbreiding in Europa

Papa John’s telt in december 474 restaurants in Europa, waaronder restaurants in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Nederland, Cyprus, Ierland en Turkije. Het bedrijf wil ook voet aan de grond zetten in België, Duitsland, Polen en Tsjechië, maar voor die landen zoekt het nog franchisenemers.

Over de hele wereld heeft Papa John’s Pizza 4900 restaurants in 40 landen, waaronder 1500 internationale vestigingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels