nieuws

McDonald’s start op McHappy Day actie voor Kinderfonds

Bedrijfsvoering 2

Alle McDonald’s-restaurants in Nederland vieren vandaag ‘McHappy Day’. Dit betekent dat alle gasten hun bestelling ontvangen in een speciale Happy Meal Box waarin ze ook een persoonlijk kaartje vinden van ouders die van een Ronald McDonald Huis gebruikgemaakt hebben.

McDonald’s start op McHappy Day actie voor Kinderfonds
Robert ten Brink, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, in actie tijdens McHappy Day.

De actie markeert dat McDonald’s vanaf nu 5 cent van ieder verkocht Happy Meal doneert aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Dankbaarheid

Op McHappy Day betrekt McDonald’s gasten bij de samenwerking met het Kinderfonds. Iedere bestelling wordt geserveerd in een speciale Happy Meal Box. Op deze dag wordt bij iedere bestelling 5 cent aan het Kinderfonds gedoneerd. Om hun dankbaarheid te tonen, maakten de ouders met hun kinderen mooie kaartjes die de gasten vandaag in de McHappy-doos vinden.

Verschil maken

Algemeen directeur McDonald’s Nederland Manu Steijaert is trots op de actie voor de Ronald McDonald Huizen. ‘Toen ik een aantal kaartjes las van ouders en kinderen werd me de waarde van het Kinderfonds en onze verbinding met hen nog eens extra duidelijk. Daarnaast mocht ik ook weer ervaren hoe bijzonder en belangrijk het is dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn en de Ronald McDonald Huizen écht het verschil maken voor ouders en kinderen als het zo nodig is.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels