nieuws

Erkenning voor twee franchisenemers van McDonald’s

Bedrijfsvoering 39

Twee franchisenemers van McDonald’s Nederland zijn om verschillende redenen in het zonnetje gezet: de één omdat hij al heel lang de club zit en de ander omdat hij franchisenemer van het jaar is geworden.

Erkenning voor twee franchisenemers van McDonald’s
Ben Dekker (rechts), al veertig jaar franchisenemer bij McDonald's, samen met algemeen directeur McDonald's Nederland Manu Steijaert.

Ben Dekker is al 40 jaar een succesvol franchisenemer van McDonald’s in Nederland. Het was in het begin niet makkelijk om de hamburger in Nederland tot een succes te maken, maar de Gelderse ondernemer bleef in de formule geloven en bouwde zijn organisatie succesvol uit naar acht restaurants in Oost-Nederland, met in totaal zo’n zeshonderd medewerkers.

Doorzettingsvermogen

Arlec Delgorge is uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar bij McDonald’s. Delgorge nam in 2004 het restaurant in Ridderkerk over en in 2015 het restaurant aan de Groene Hilledijk in Rotterdam bijgekomen. De no-nonsense houding van Delgorge gecombineerd met zijn persoonlijke aansturing en doorzettingsvermogen en bereidheid tot investeren in de toekomst hebben er volgens McDonald’s voor gezorgd dat dit restaurant in korte tijd zeer succesvol opereert.

Ook Arlec Delgorge werd in het zonnetje gezet door Manu Steijaert.

Ook Arlec Delgorge werd in het zonnetje gezet door Manu Steijaert.

Grote bijdrage geleverd

‘Wij zijn zeer trots op deze twee Franchisenemers’, aldus Manu Steijaert, algemeen Directeur McDonald’s Nederland. ‘Ben Dekker is een zeer inspirerende en trouwe franchisenemer van McDonald’s en een voorbeeld voor zijn collega’s. Ben heeft een grote bijdrage geleverd aan de professionalisering van McDonald’s in Nederland en was betrokken bij de oprichting van het Ronald McDonald Kinderfonds in Nederland.’

Delgorge is terecht de franchisenemer van het jaar, zegt Steijaert. ‘Zijn kennis van zaken, vaak tot op detailniveau, en het zeer succesvol veranderen van een van zijn restaurants maken dat wij met trots Arlec hebben uitgeroepen tot Franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland’.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels