nieuws

Burger King start met bezorging via Thuisbezorgd.nl

Bedrijfsvoering 31

Thuisbezorgd.nl en Burger King slaan de handen ineen. De fastfoodketen biedt nu ook de mogelijkheid om eten te bestellen voor bezorging via het platform van de populaire bezorgdienst.

Burger King start met bezorging via Thuisbezorgd.nl

De vestigingen van Burger King in Den Haag en Emmen beginnen met bezorgen via Thuisbezorgd.nl.

Vraag van klanten

Inmiddels zijn meer dan zesduizend verschillende restaurants aangesloten bij het bezorgplatform. Volgens directeur Sales Silvie Cremers stond Burger King al een tijdje op het verlanglijstje. ‘Wij kregen al jaren veel vragen van klanten of wij Burger King niet konden overtuigen om te gaan bezorgen. We zijn blij met de stap die zij nu hebben gezet om nog beter in te spelen op de wensen van de markt.’

Elektrische scooters

Ook aan het milieu wordt gedacht. De vestigingen Den Haag en Emmen bezorgen met elektrische scooters, net zoals de restaurants waarvoor het platform zelf bezorgt. Thuisbezorgd.nl, onderdeel van het beursgenoteerde Takeaway.com, zegt dat het streven is om het aantal filialen dat bezorgt snel op te voeren. In diverse andere landen is het ook al mogelijk om eten van Burger King thuisbezorgd te krijgen.

Reageer op dit artikel