nieuws

Domino’s trapt Order Anywhere af met ludieke helikopter-actie

Bedrijfsvoering 28

Domino’s lanceert Order Anywhere: bestellingen niet op een adres maar op een GPS-locatie laten bezorgen. Om de nieuwe service af te trappen, bezorgde Domino’s per helikopter pizza’s op een voetbalveld op Texel.

Domino’s trapt Order Anywhere af met ludieke helikopter-actie

Bewoners van Texel kunnen normaal gesproken geen pizza’s bestellen bij Domino’s, er is geen vestiging op het waddeneiland. Ter promotie van de nieuwe Order Anywhere service bezorgde Domino’s met hulp van een helikopter pizza’s bij een voetbalveld in Oosterend.

Met Order Anywhere kunnen klanten hun bestelling laten bezorgen op een willekeurige locatie, op basis van gps. Dat kan bijvoorbeeld het strand, bos of sportvereniging zijn.

In de mobiele app van Domino’s is de functionaliteit sinds vorige week beschikbaar. In Nederland kan op veel plekken worden besteld, de gekozen locatie moet wel binnen het bezorggebied van een vestiging vallen.

Eerder dit jaar introduceerde Domino’s ook al bestellen per sms en via Facebook Messenger. De de keten experimenteert met bezorging door een drone en zelfrijdende bezorgrobot.

Domino’s staat met een omzet van 99,2 miljoen euro op plek 18 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Bekijk hieronder een filmpje van de helikopterbezorging:

Reageer op dit artikel