nieuws

Subway opent tweede vestiging in Sittard

Bedrijfsvoering 15

Subway opent een tweede vestiging in Sittard. De vestiging in de Havikstraat krijgt er een ‘zusje’ bij in nieuwbouwgebied Ligne. Sinds 19 september kunnen studenten, bedrijven en winkelend publiek hier terecht voor een Sub.

Subway opent tweede vestiging in Sittard

Roger en Ellen Offermanns zijn samen nu de tweede vestiging in Sittard geopend is, eigenaar van vijf Subway-restaurants. ‘Toen wij hoorden dat hogeschool Zuyd naar de Ligne verhuisde, was de keuze snel gemaakt. Studenten zijn dol op Subway-sandwiches, dus als ruim 4500 studenten verhuizen, gaan wij hen achterna.’

Medewerkers uitwisselen

De bedrijfsleider bij de nieuwse vestiging is Wendy Hamers, vertelt Roger Offermanns. ‘Zij heeft ook de leiding over de andere vestiging in Sittard, gevestigd in de Havikstraat. De twee locaties zitten op 20 minuten lopen van elkaar. Personeel kan dus makkelijk heen en weer lopen tussen de vestigingen om te helpen. Het team van de nieuwe vestiging bestaat uit medewerkers van het huidige restaurant in de Havikstraat en nieuwe medewerkers.’

Subway

Subway heeft inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 181 restaurants.

Reageer op dit artikel