nieuws

McDonald’s serveert in 50 zaken aan tafel

Bedrijfsvoering 5

In 50 van de 246 vestigingen serveert McDonald’s de hamburgers en frietjes tegenwoordig aan tafel als bezoekers dat wensen. De hamburgerketen gaat het versneld uitrollen in de rest van Nederland.

McDonald’s serveert in 50 zaken aan tafel

McDonald’s startte in 2015 een piliot met Table Service De keten wilde namelijk inspelen op veranderende behoeften van gasten en ‘de restaurantbeleving optimaliseren’ McDonald’s zei toen: ‘Met Table Service zetten we een belangrijke stap voorwaarts in de restaurantbeleving voor gasten.’

Volgens McDonald’s ervaren gasten die kiezen voor uitserveren aan tafel minder wachttijd en meer comfort.

Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. ‘Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol.’ Table Service is volgens McDonald’s vooral voor gezinnen erg praktisch. ‘Ouders hebben minder om handen en kunnen de volledige aandacht aan hun kinderen geven.’

McCafé, Salad Bar, My Burger, Table Service

McDonald’s timmert in Nederland aan de weg middels een aantal vernieuwingen. Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland: ‘Wij zijn volop bezig met het ontwikkelen en introduceren van verschillende vernieuwingen als McCafé, Salad Bar en My Burger.’  ‘Table Service is ook één van deze vernieuwingen en wordt door onze gasten enorm gewaardeerd. Natuurlijk rollen we het succesvolle serviceconcept verder uit.’

McDonald’s is al jaren het grootste horecabedrijf van Nederland, gevolgd door Van der Valk. 

Reageer op dit artikel