nieuws

Ladage betreedt Duitse markt met Bram’s Gourmet Frites in Essen

Bedrijfsvoering 18

Bram’s Gourmet Frites heeft grootste plannen om de Duitse markt te betreden. Daarom wordt maandag 19 september het eerste franchisefiliaal geopend in Essen, maar als het aan de Ladage-familie ligt, volgen er snel meer.

Ladage betreedt Duitse markt met Bram’s Gourmet Frites in Essen

Eerder dit jaar kondigde marktleider Bram Ladage het nieuwe concept Bram’s Gourmet Frites groots aan. De zwarte zeecontainer die is omgebouwd tot een moderne food unit, draait sindsdien al een aantal maanden met succes op de Kop van Zuid in Rotterdam. Inmiddels is de familie Ladage toe aan de volgende uitdaging: het betreden van de Duitse markt. Dit zal van start gaan met de opening van het eerste filiaal in Essen in de Kettwigerstrasse.

Officiële opening

Dit gaat uitgebreid gevierd worden met een officiële opening op maandag 19 september. Om het Duitse publiek kennis te laten maken met Bram’s Gourmet Frites’ specialiteit, het met de hand snijden van de aardappel, zal voor de winkel gedemonstreerd worden hoe dit in z’n werk gaat.

Reageer op dit artikel