nieuws

Auto opladen bij McDonald´s Schiphol Noord

Bedrijfsvoering 16

Allego, aanbieder van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, heeft twee snelladers geplaatst bij McDonald´s Schiphol Noord. E-rijders kunnen hierdoor binnen 15 tot 20 minuten hun auto voldoende opladen. De snelladers bevinden zich nabij de snelweg (A4) en aan de rand van luchhaven Schiphol waardoor ze goed bereikbaar zijn.

Auto opladen bij McDonald´s Schiphol Noord

e-rijders die van of naar Schiphol reizen of op doorreis zijn, kunnen tijdens het snelladen bij McDonald’s eten. ‘Bij McDonald´s weten wij dat hospitality veel meer inhoudt dan alleen lekker eten. Om een nog betere service te kunnen verlenen, is het installeren van laadpalen een logische volgende stap’,  aldus Ed Lugtigheid, franchisenemer van McDonald´s Schiphol Noord. ‘Bovendien streven wij naar duurzaam ondernemerschap in onze gehele dienstverlening; snelladers passen daar perfect bij.’

Locatie

De locatie vlak naast de A4 is uitermate handig voor e-rijders die van en naar Schiphol moeten en voor de vele elektrische taxi’s die in de omgeving Amsterdam rijden.

Reageer op dit artikel