nieuws

Subway opent deuren in bouwmarkt Nieuwegein

Bedrijfsvoering 37

Op industrieterrein Laagraven is een nieuwe Subway vestiging geopend. Een bijzondere, want het gaat om een filiaal in de Karwei bouwmarkt. Klussers en passanten kunnen er genieten van een Chicken Teriyaki, Spicy Italian of een Veggie Patty. Franchisenemer Robert Metz ziet veel mogelijkheden in deze regio.

Subway opent deuren in bouwmarkt Nieuwegein

Deze nieuwe vestiging past in de ambitie om Subway restaurants te vestigen op bijzondere locaties. Andere niet-traditionele locaties waar de Subway formule zich op richt, zijn onder meer universiteitsgebouwen, drive-thru locaties en tankstations.

‘Op industrieterrein Laagraven is veel bedrijvigheid’, vertelt Metz. ‘Deze plek ligt langs een drukke weg, dichtbij de kruising met de A12. Een tussenstop voor een smakelijke lunch is dan snel gemaakt. Ook door mensen die het bedrijventerrein bezoeken.’

Shop in shop

Metz draait al 7,5 jaar mee als Subway franchisenemer. De nieuwe vestiging in Nieuwegein is zijn vijfde Subway restaurant. ‘Het is voor mij wel de eerste keer dat ik een shop in shop open. Deze vestiging is als tweede van Nederland in een bouwmarkt gevestigd. Zo kunnen vakmensen en doe-het-zelvers hun bezoek aan de Karwei combineren.’

Het restaurant in Laagraven is dagelijks geopend. Met 52 zitplaatsen is het een betrekkelijk ruim filiaal.

 

Reageer op dit artikel