nieuws

Ellis Gourmet Burger opent in Utrecht

Bedrijfsvoering 44

Met de opening van Ellis Gourmet Burger Utrecht staat de teller van de van oorsprong Belgische keten in Nederland op vier. Net als bij eerdere openingen worden de hele dag gratis hamburgers weggegeven.

Ellis Gourmet Burger opent in Utrecht

De opening wordt feestelijk gevierd met het weggeven van gratis burgers. Op donderdag 25 augustus kan iedereen tussen 12:00 uur en 19:00 uur een gratis burger in het restaurant komen eten.

Tijdens eerdere free- burger acties bij de openingen in Rotterdam, Amsterdam en Breda stonden er lange rijen op de rode loper.

De Utrechtse vestiging zit aan de Neude, al sinds de 15e eeuw een belangrijke trekpleister voor marktkooplui. Het plein was gelegen  aan de handelsweg van Holland naar Gerle en dicht bij de Oudegracht. Het hamburgerrestaurant ademt de sfeer van New York en biedt een terras met uitzicht over het plein.

Perfecte hamburger

Ellis Gourmet Burger, een concept van een groep Belgische burgerlovers met als doel de perfecte hamburger zoeken, heeft 11 vestigingen in België en nu vier in Nederland. Begin augustus opende de eerste Franse vestiging, in Parijs.

Deel van het concept is de samenwerking met bekende namen uit het culinaire circuit, zoals topslager Hendrik Dierendonck die mee de Meatlover by Dierendock  ontwikkelde. Ook verschillende topchefs drukken hun stempel op het hamburgeraanbod met onder meer Signature Gourmet Burgers.

Reageer op dit artikel