nieuws

Domino’s opent 180ste vestiging

Bedrijfsvoering 6

Domino’s opent op maandag 2 mei de deuren van de 180ste Nederlandse Domino’s vestiging in Pijnacker. Domino’s verwacht eind deze zomer meer dan 200 vestigingen te hebben in Nederland.

Domino’s opent 180ste vestiging

Uit onderzoek van GfK is gebleken dat Domino’s het grootste bezorgrestaurant van Nederland is. Het doel is om nog sneller te bezorgen. ‘Om dat doel snel te kunnen behalen, zullen we binnen vijf tot zes jaar moeten groeien naar 300 vestigingen in Nederland’, aldus de CEO.

De nieuw te openen vestiging in Pijnacker wordt gerund door Matthijs Vermeer. ‘Ik kan niet wachten om de inwoners van Pijnacker kennis te laten maken met Domino’s’, aldus de eigenaar. ‘Zelf ben ik begonnen als insider bij Domino’s en kijk waar ik nu sta, ik ga mijn tweede winkel openen.’

Domino’s heeft in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Dit jaar zullen nog filialen worden geopend in Alkmaar, Zoetermeer, Deurne, Culemborg, Pijnacker en Apeldoorn.

Reageer op dit artikel