nieuws

Tweede zaak voor uitbaters De KomEet

Bedrijfsvoering 18

Cafetariahouders Stefan en Katja van Oss van De KomEet in Schijndel starten in Uden een tweede zaak. De opening staat gepland rond half juni.

Tweede zaak voor uitbaters De KomEet
Katja en Stefan van Oss: 2 Kwalitaria's.

Maar eerst wordt de bestaande zaak in Schijndel omgetoverd tot Kwalitaria. Ook de nieuwe zaak in Uden krijgt dat kenmerk.

Pilot-store

‘In Uden gaan we een Kwalitaria pilot-store beginnen’, vertelt Stefan van Oss. ‘Dat wordt één van de drie vestigingen van Kwalitaria waar nieuwe concepten getest gaan worden.’ De naam: Kwalitaria Uden-Zuid.

En over de zaak in Schijndel, die vanaf maandag even dicht gaat: ‘Daar komt een nieuw hamburger- en broodconcept. We gaan er onze schotels aanpassen en het vlees vers afgrillen op onze lavasteengrill.’

Kwalitaria

FFC, het formulehuis van Kwalitaria, roert zich in 2016 danig. Als eerste Nederlandse fastserviceformule introduceerde FFC recentelijk een TV-commercial.

Daarnaast legt de club van eigenaar Antonio Stroes en algemeen-directeur Bas Holshuijsen momenteel de laatste hand aan de realisatie van een nieuw hoofdkantoor in Vianen.

Bijzonder daaraan is dat daar onder hetzelfde dak kantoorruimte en een Kwalitaria pilotstore gevestigd worden. Daarvan is de opening op 2 mei.

Reageer op dit artikel