nieuws

Subway Maastricht Hoenderstraat in nieuwe handen

Bedrijfsvoering 9

René Puts en Ralf Jansen van Horeca Groep Zuid Nederland nemen per 27 april 2016 de Subway aan de Hoenderstraat in Maastricht over. Met deze overname zijn beide Subway-vestigingen in Maastricht in handen van deze twee ondernemers.

Subway Maastricht Hoenderstraat in nieuwe handen

De overname past in het plan van de heren Jansen en Puts om door te groeien naar tien vestigingen in de komende vijf jaren. Jansen: ‘We zijn erg blij dat we tot deze overeenkomst zijn gekomen met de vorige eigenaar. We zien enorme synergievoordelen door beide vestigingen in de binnenstad van Maastricht te exploiteren en bekijken momenteel diverse mogelijkheden om zowel in Maastricht als daarbuiten nog verder door te groeien. Na de overname van de Subway aan de Wycker Brugstraat in Maastricht in 2015 en de bijbehorende grootscheepse verbouwing begin dit jaar, is de overname van de Hoenderstraat een uitstekende volgende stap in onze plannen. Deze store is recent nog verbouwd waardoor we geen verbouwing zoals aan de Wycker Brugstraat hoeven uit te voeren.’

Reageer op dit artikel