nieuws

Lintje voor Pieter Honing

Bedrijfsvoering 24

Pieter Honing, eigenaar van twee McDonald’s vestigingen in Dordrecht, heeft een lintje gekregen. Hij ontving de onderscheiding op 26 april van burgemeester Arno Brok van Dordrecht.

Lintje voor Pieter Honing

Pieter Honing mag zich Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Honing is ondernemer van twee McDonald’s vestigingen; Dordrecht Bagijnhof en Dordrecht Noord.

Hij maakte zich op verschillende manieren verdienstelijk voor de maatschappij. Hij is actief in het regionale bestuur van KHN en zet zich in voor het Ronald McDonald Huis Barendrecht en voor Nederland Schoon.

In 2013 kreeg hij van McDonald’s ook al eens de award voor ‘Goede Buur’. Deze prijs kreeg hij vanwege de bijzondere wijze waarop Honing als ondernemer invulling geeft aan lokale betrokkenheid en daarmee de rol van McDonald’s als Goede Buur.

Rol binnen KHN

Boy van Prooijen, voorzitter van KHN Zuid-Holland Zuid over de rol van Honing binnen KHN: ‘Pieter doet veel en heeft veel gedaan voor onze vereniging. Hij is voorzitter van de afdeling Drechtsteden sinds november 2013 en hij is al KHN-bestuurslid sinds oktober 2011. Hij heeft zich als bestuurder ingezet voor de fastservicesector en maakte onderdeel uit van de cao-onderhandelingsdelegatie.

Reageer op dit artikel