nieuws

McDonald’s baas haalt bijna 3 ton op

Bedrijfsvoering

De Nederlandse McDonald’s ondernemer Richard Pach (zeven filialen in de kop van Noord Holland) heeft met zijn Still Alive Gala 282-duizend euro opgehaald voor goede doelen.

McDonald’s baas haalt bijna 3 ton op
Impressie van het Still Alive Gala. Foto: Lucien Kroon.

Tijdens het Gala, op 13 maart in Alkmaar, traden bekende artiesten op en werden zaken geveild. Gasten konden een tafel kopen. Er werd gegeten op topniveau. Vooraf hoopte de McDonalds-man 100-duizend euro bij elkaar te brengen.

Motivatie

Pach en zijn vrouw sloten met het gala formeel een voor hen nare periode in het leven af. Vorig jaar stond het leven van de Pach’s in het teken van een beroving (bekend als de ‘affaire Roelvink’) en ernstige ziektes. Nu het leed geleden is (Richard en Inge Pach zijn beiden weer kerngezond) wilde het echtpaar iets terugdoen.

De opbrengst van de avond gaat ondermeer naar het Ronald McDonald Huis.

Reageer op dit artikel