nieuws

Ludiek verkeersbord Subway leidt tot ophef

Bedrijfsvoering

Een ludieke actie van uitbater Raymond Nijland van Subway Nijverdal houdt de gemoederen in die plaats flink bezig.

Ludiek verkeersbord Subway leidt tot ophef
Raymond Nijland (links) / Ron Hemmink (rechts)

Nijland wijzigde de bewegwijzering naar zijn zaak en die naar buurman McDonald’s in zijn voordeel.

Op de foto links het bord dat Nijland op de toegangsweg naar beide zaken liet plaatsen. Rechtdoor richting McDonald’s heeft Nijland ‘no way’ genoemd.

Lachen

Dat liet bedrijfsleider Tom Thomson van McDonald’s natuurlijk niet op zich zitten. ‘Ik moest lachen toen ik het bord voor het eerst zag. Ik dacht: leuk gedaan. Maar ik ben wel even naar de buurman gegaan met de vraag hoe we het bord samen nóg leuker konden maken. ‘Laten we er ‘McWay’ opzetten’, zei ik’, aldus Thomson in Tubantia.

Het resultaat is het bord rechts op de foto. Een compromis waar beide partijen prima mee kunnen leven.

Reageer op dit artikel