nieuws

Mini kids-cafetaria bij Verhage Beverwaard

Bedrijfsvoering

Cafetaria Verhage Beverwaard gaf de kinderhoek een totale make over. Een complete mini Verhage staat nu klaar om geëxploiteerd te worden door de allerkleinsten. ‘Helemaal van hout, en zonder stekkers’, aldus de trotse uitbater Wesley Fok.

Mini kids-cafetaria bij Verhage Beverwaard
De mini-cafetaria bij Verhage Beverwaard (foto: Wesley Fok)

Kinder kookclub

De cafetaria in Rotterdam had al langer een speciale speelhoek voor de kleinsten. Altijd handig zodat pa en ma even ongestoord een maaltijd kunnen nuttigen. Maar Fok combineerde het aangename met het nuttige en laat kinderen nu alvast ‘cafetariahoudertje’ spelen in hun eigen ‘Kinder kookclub’.

Verhage Beverwaard bestaat al sinds 1986 en werd in 2006 ingrijpend gerenoveerd. De zaak aan de Oude Watering is alle dagen van de week geopend.

Reageer op dit artikel