nieuws

Ladage concept gestart op Kop van Zuid

Bedrijfsvoering

De Rotterdamse frietmagnaat Bram Ladage is vandaag in hartje Rotterdam, midden op de Kop van Zuid, begonnen met een nieuw vers friet-concept: Bram’s Gourmet Friet.

Ladage concept gestart op Kop van Zuid
Rocco Ladage voor het nieuwste project van oom Bram: vers gesneden friet, met stoofsaus, vanuit een gitzwarte container. (Foto: Eric Schuurman)

De friet wordt als vanouds gesneden onder het oog van de klant, en rijkelijk belegd met stoofsauzen, ontwikkeld door de Rotterdamse overbuurman (letterlijk) topkok Herman den Blijker.

De stooffriet wordt verkocht vanuit een gitzwarte zeecontainer, die compleet is ingericht als bak- en verkoopunit.

Franchise

Het concept wordt gelijktijdig aangeboden als franchise-optie aan derden. Geïnteresseerde partijen hoeven niet – net als vroeger – in dienst te zijn, of te zijn geweest bij Ladage.

Ladage wil met dit nieuwe project graag richting buitenland. Volgens Rocco Ladage, een neef van de eigenaar, die de praktische zaken afhandelt binnen het concern van zijn oom, zijn er concrete plannen om met Bram’s Gourmet Friet neer te strijken in Kroatië en Italië. ‘En zelf China toont belangstelling’, aldus Ladage vanmiddag bij de opening tegen Snackkoerier.

In de geprinte uitgave van Snackkoerier meer over de internationale ambities van Ladage.

 

Reageer op dit artikel