nieuws

Yoghurt Barn opent nog twee vestigingen

Bedrijfsvoering

Yoghurt Barn opent in december een filiaal op Amsterdam Centraal em een maand later kan men ook in Den Haag op de Plaats terecht bij de yoghurtbar. Dit meldt het BioJournaal. De keten telde al drie vestigingen.

Yoghurt Barn opent nog twee vestigingen

Het idee voor de Yoghurt Barn kreeg in november 2011 vaste vorm in de hoofde van eigenaars Wouter en Esther, aldus het BioJournaal. Tijdens een vakantie in Zuid-Spanje viel hen op dat er veel frozen yoghurt-barretjes waren. In september 2012 opende de eerste Yoghurt Barn in Utrecht de deuren.

Biologisch

Alle zuivel is biologisch, voor de overige ingrediënten ligt de nadruk op vers, onder andere door de beperktere jaarrond beschikbaarheid van producten. Frambozen en bessen zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar, of worden van ver geïmporteerd.

De Yoghurt Barn is vooral in trek bij vrouwen. Voor de haastige reiziger op Amsterdam Centraal is het concept licht aangepast, met meer kant-en-klare yoghurt, to-go verpakkingen en minder zitplaatsen.

Reageer op dit artikel