nieuws

Tweede Verhage in Berkel en Rodenrijs

Bedrijfsvoering

Fastfoodketen Verhage opende dinsdag 20 oktober een nieuwe vestiging in Berkel en Rodenrijs.

Tweede Verhage in Berkel en Rodenrijs

De zaak, gesitueerd aan de Westpolderstraat in het nieuwe winkelcentrum Gouden Hart, wordt geëxploiteerd door franchisenemer Ruben Leijs, tevens eigenaar van de andere Verhage vestiging in Berkel en Rodenrijs, waarmee hij onlangs een 27e plaats bemachtigde in de Cafetaria Top 100.

Verhage is een franchiseformule die werd opgericht in 1967. In ruim 45 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een fastserviceketen bestaande uit 36 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.
De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers. In 2015 eindigde Verhage op de 70e plaats in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven.

Reageer op dit artikel